Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Diabetes Challenge

Het doel van dit initiatief is om mensen in beweging te krijgen. Wandelen is een laagdrempelige activiteit en voor bijna iedereen geschikt. Recent hebben jullie promotiemateriaal ontvangen. Het is de bedoeling dat je de patiënt actief uitnodigt :”dit is nu echt iets voor u”. We hebben per wandel locatie in de laatste week van augustus een voorlichtingsbijeenkomst voor de deelnemers (Datum wordt later nog bekend gemaakt). De wandelingen starten in de eerste week van september. Vervolgens wordt er 10 weken elke week gemiddeld 1 – 1,5 uur gewandeld, om op zaterdag 14 november mee te kunnen doen aan de wandelfinale van 5, 10 of 20 km in het Amsterdamse bos. De eerste 5 weken lopen er per avond 2 zorgverleners mee. Als je als zorgverlener mee wil wandelen, meldt je dan aan bij: bianca@amstellandzorg.nl , er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Je hoeft geen diabetes te hebben om mee te mogen doen, iedereen die beweging kan gebruiken, kan zich aanmelden: www.nationalediabeteschallenge.nl -> ik wandel mee -> plaats invullen.
Kosten deelname: € 25,= (10 weken wandelen met wandelcoach, T-shirt, deelname aan de finale dag)

Dinsdag 19.00 verzamelen bij Fysio en Fitness, Kudelstaartseweg 243, Kudelstaart
Woensdag 19.30 verzamelen bij Atletiek Klub Uithoorn (AKU), sportpark de Randhoorn, Uithoorn
Donderdag 19.00 verzamelen bij Atletiek Vereniging Startbaan, Startbaan 1A, Amstelveen

Op zaterdag 14 november komen deze groepen bij elkaar en ook uit andere regio’s komen deelnemers om te wandelen en een feestelijke afsluiting ervan te maken.