Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Chiropractie

Living well is een nieuwe, moderne Chiropractiepraktijk gelokaliseerd binnen Motion

Michael Sammy rondde in 2004 de 5-jarige universitaire studie Chiropractie aan de Macquarie University in Sydney, Australië succesvol af. Hij haalde zijn Bachelor of Chiropractic Science in 2002 en zijn Masters of Chiropractic in 2004. Tijdens zijn studie was hij onderdeel van een team van chiropractoren die topsporters van drie universiteitstoernooien behandelden. Hierna verhuisde Michael naar Schotland en werkte vijf jaar als chiropractor in een praktijk net buiten Edinburgh. Hij verhuisde vervolgens naar Nederland en heeft toen 4 jaar gewerkt in diverse chiropractiepraktijken in Noord-Holland.

Met een holistische benadering van de gezondheidszorg, maakt Michael gebruik van een scala van technieken. Hoewel opgeleid in de traditionele manipulatieve technieken, beheerst hij ook een tonale techniek, Neuro-Impulse Protocol - NIP, met niet-manipulatieve en extreem zachte, maar nog steeds zeer effectieve resultaten.

Hij behandelt verschillende soorten mensen, van professionele atleten tot aan baby's van zelfs twee weken oud. Michael heeft een uitgebreide kennis van de sacro-occipitale techniek, evenals een grote belangstelling voor Chiropractie, Kindergeneeskunde en Sport-chiropractie.

Michael is sinds 2014 begonnen met zijn eigen praktijk en kijkt ernaar uit u te ontmoeten om u te helpen met uw gezondheidsdoelen.

livingwellchiropractie.nl

Uithoorn CrossFit | De officiële CrossFit box van Uithoorn

Motion fysiotherapie heeft een samenwerking met CrossFit Uithoorn. Leden van Uithoorn CrossFit kunnen op maandag van 21:00 tot 22:00 gratis gebruik maken van het sport spreekuur.

 

uithoorncrossfit.nl

 Vitareflex

 Praktijk voor natuurgeneeskunde

José van Doorn, natuurgeneeskundig therapeut, massagetherapeut

 Ik ben jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeute, maar kreeg steeds meer interesse in de alternatieve gezondheidszorg. Balans is het sleutelwoord voor goed functioneren en bij veel klachten is deze balans verstoord. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarom van belang om bij verstoringen niet alleen te kijken naar het zichtbare probleem maar ook naar de dieper liggende oorzaak en de mens als geheel.

De insteek bij VitaReflex is het hervinden van die balans.
Uiteraard wordt eerst in kaart gebracht wat de mogelijke oorzaak van de klachten kan zijn. In overleg gaan we dan aan de slag.

Dit doe ik door middel van onderstaande massages.
Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

  • Voetreflextherapie
  • Onco-reflexmassage
  • Chinese lichaamsmassage (Tuina ‘spreek uit twiena’))
  • Massage bij kanker

Wilt u meer weten over wat ik u te bieden heb?
U kunt mij bereiken op info@vitareflex.nl
Mobiel: 06-50297536

unnamed

Bedrijfsartsenpost

Per 1 juli 2017 wijzigt de arbeidsomstandighedenwet zodanig dat werknemers een second opinion bij een andere bedrijfsarts kunnen aanvragen als ze het niet eens zijn met de bedrijfsarts van hun werkgever. Hiervoor kunt u terecht bij Bedrijfsartsenpost.

www.bedrijfsartsenpost.nl