chiropractie

Chiropractie

Chiropractie Uithoorn is een nieuwe, moderne Chiropractiepraktijk gelokaliseerd binnen Motion

Michael Sammy rondde in 2004 de 5-jarige universitaire studie Chiropractie aan de Macquarie University in Sydney, Australië succesvol af. Hij haalde zijn Bachelor of Chiropractic Science in 2002 en zijn Masters of Chiropractic in 2004. Tijdens zijn studie was hij onderdeel van een team van chiropractoren die topsporters van drie universiteitstoernooien behandelden. Hierna verhuisde Michael naar Schotland en werkte vijf jaar als chiropractor in een praktijk net buiten Edinburgh. Hij verhuisde vervolgens naar Nederland en heeft toen 4 jaar gewerkt in diverse chiropractiepraktijken in Noord-Holland.

Met een holistische benadering van de gezondheidszorg, maakt Michael gebruik van een scala van technieken. Hoewel opgeleid in de traditionele manipulatieve technieken, beheerst hij ook een tonale techniek, Neuro-Impulse Protocol – NIP, met niet-manipulatieve en extreem zachte, maar nog steeds zeer effectieve resultaten.

Hij behandelt verschillende soorten mensen, van professionele atleten tot aan baby’s van zelfs twee weken oud. Michael heeft een uitgebreide kennis van de sacro-occipitale techniek, evenals een grote belangstelling voor Chiropractie, Kindergeneeskunde en Sport-chiropractie.

Michael is sinds 2014 begonnen met zijn eigen praktijk en kijkt ernaar uit u te ontmoeten om u te helpen met uw gezondheidsdoelen.

chiropractieuithoorn.nl

Podotherapie Aalsmeer

Podotherapeut Katja Groebbé

Door een verkeerde stand van voeten kunnen klachten ontstaan aan voeten, benen en/of rug. Door het probleem zo veel mogelijk bij de oorzaak aan te pakken proberen wij het lopen weer te verbeteren en klachten af te laten nemen. De behandeling van een podotherapeut bestaat uit een onderzoek om de oorzaak van het probleem op te sporen. Daarna is er de mogelijkheid om met correctie zolen of teenstukjes deze oorzaak zoveel mogelijk op te heffen. Ook gebruiken wij in bepaalde gevallen tapings om klachten te verminderen. Op onze vestiging in Aalsmeer hebben we de mogelijkheid om ingegroeide nagels en bijvoorbeeld likdoorns te behandelen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.podotherapieaalsmeer.nl

 Vitareflex

 Praktijk voor natuurgeneeskunde

José van Doorn, natuurgeneeskundig therapeut, massagetherapeut

 Ik ben jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeute, maar kreeg steeds meer interesse in de alternatieve gezondheidszorg. Balans is het sleutelwoord voor goed functioneren en bij veel klachten is deze balans verstoord. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarom van belang om bij verstoringen niet alleen te kijken naar het zichtbare probleem maar ook naar de dieper liggende oorzaak en de mens als geheel.

De insteek bij VitaReflex is het hervinden van die balans.
Uiteraard wordt eerst in kaart gebracht wat de mogelijke oorzaak van de klachten kan zijn. In overleg gaan we dan aan de slag.

Dit doe ik door middel van onderstaande massages.
Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

 • Voetreflextherapie
 • Onco-reflexmassage
 • Chinese lichaamsmassage (Tuina ‘spreek uit twiena’))
 • Massage bij kanker

Wilt u meer weten over wat ik u te bieden heb?
U kunt mij bereiken op info@vitareflex.nl
Mobiel: 06-50297536

 Pedicure

 Pedicure

Natasja Jongen, pedicure ++, io medisch pedicure

Hallo, mijn naam is Natasja Jongen. Ik ben ruim 19 jaar werkzaam als pedicure. Ik ben lid van de branche organisatie Pro Voet en bezit de aantekeningen voor Diabetische, Reumatisch en overige risico voeten.

Om u blijvend van dienst te kunnen zijn, volg ik met regelmaat cursussen en bijscholingen. Niet alleen maar omdat dit in mijn vak vereist is, maar ook omdat ik op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo ben ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn opleiding medisch pedicure.

U kunt bij mij terecht voor de basis behandeling, diabetes, reuma en overige risicovoet. Verder kunt u bij mij terecht voor:

 • het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels
 • nagelregulatie en nagelreparatie bij probleem nagels zoals:
  – trauma nagels
  – brokkelige of zelfs loslatende nagels
 • drukvrij maken van pijnlijke plekken
 • ortheses bij likdoorns of tenen die tegen elkaar of over elkaar liggen

Bel mij gerust voor een afspraak of stuur een E-mail.
Natasja Jongen
Natasja’s Voetverzorging
tel: 06-52645619
natasjasvoetverzorging@gmail.com

 enjoyfit logo

 Enjoy Fit Uithoorn

De leden van Enjoyfit kunnen bij Motion terecht voor  het maken van een afspraak of het stellen van een vraag.

www.enjoyfit.nl

unnamed

Bedrijfsartsenpost

Per 1 juli 2017 wijzigt de arbeidsomstandighedenwet zodanig dat werknemers een second opinion bij een andere bedrijfsarts kunnen aanvragen als ze het niet eens zijn met de bedrijfsarts van hun werkgever. Hiervoor kunt u terecht bij Bedrijfsartsenpost.

www.bedrijfsartsenpost.nl