Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Algemeen fysiotherapeut

Wil jij werken met een groep collega’s met verschillende specialismen en expertisen, die werken met de nieuwste apparatuur zoals echo, shockwave en C-Mill?

Motion Fysiotherapie & Preventie is een fysiotherapie praktijk met locaties in Uithoorn en Amstelveen en heeft expertise in het behandelen van neurologische stoornissen, vestibulaire training, oncologische trajecten, geriatrische aandoeningen, spier- en peesproblematieken, hoofdpijnklachten en handklachten.

Dus wil jij graag het beste uit jezelf halen als fysiotherapeut.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou een:

  • Een opleidingstraject omringt met de expertise om jou zo optimaal mogelijk te stimuleren je verder te ontwikkelen in het vak fysiotherapie.
  • Een fijne werkomgeving met doorgroei mogelijkheden.
  • Een fulltime of parttime baan, flexibel in uren/dagen.

Wil jij deel uitmaken van ons Motion team?

Neem dan contact op met:
Caroline Smeets
caroline@motion-fysiotherapie.nl
0297-562234

 

 

Vacature (junior) algemeen fysiotherapeut

Motion Fysiotherapie en Preventie is op zoek naar een gedreven fysiotherapeut. Door het vertrek van een van onze collega’s, is er een vacature bij Motion Fysiotherapie met name op gebied van spier-peesklachten/ orthopedische revalidatie.

Motion Fysiotherapie en Preventie:
Is een ondernemende praktijk, gevestigd op 2 locaties in Uithoorn. Onze locatie aan de Wiegerbruinlaan heeft een kleinschalige sportschool en een ruime oefenzaal voor de fysiotherapeuten met o.a. een C-Mill loopband. Onze locatie aan de ondernemingsweg is ingericht als spier-pees centrum met de mogelijkheid tot  o.a. shockwave, echografie en Epte. Met ons team van gedreven professionals hebben wij veel specialisaties in huis en proberen wij de mensen klachtenvrij te krijgen of  optimaal om te leren gaan met hun klachten.

Ons aanbod:
Wij zijn per direct op zoek naar een collega fysiotherapeut voor ongeveer 28 uur per week.

Interesse: mail naar caroline@motion-fysiotherapie.nl

www.motion-fysiotherapie.nl

 

 

Vacature geregistreerde master manueel therapie

 

Motion Fysiotherapie en Preventie is op zoek naar een gedreven manueel therapeut. Door de toenemende vraag naar manueel therapie in onze praktijk, is er een structurele uitbreiding nodig van de manueel therapie binnen ons team.

 

Motion Fysiotherapie en Preventie:

Is een ondernemende praktijk, gevestigd op 2 locaties in Uithoorn. Onze locatie aan de Wiegerbruinlaan heeft een kleinschalige sportschool en een oefenzaal voor de fysiotherapeuten met o.a. een C-Mill loopband. Onze locatie aan de ondernemingsweg is ingericht als spier-pees centrum met de mogelijkheid tot o.a. shockwave, echografie en Epte. Met ons team van gedreven professionals hebben wij veel specialisaties in huis en proberen wij de mensen klachtenvrij te krijgen of om optimaal om te leren gaan met hun klachten.

 

Ons aanbod

Wij zijn per direct op zoek naar een collega manueel therapie voor ongeveer 20 uur per week, uitbreiding van de uren ligt binnen de verwachting.

 

Interesse: mail naar caroline@motion-fysiotherapie.nl

www.motion-fysiotherapie.nl

Actieve fysiotherapie

Bij Motion Fysiotherapie geven wij de voorkeur aan actieve therapie. Zo is de cliënt in belangrijke mate mede verantwoordelijk voor het formuleren van de therapiedoelstellingen en voor de realisatie en de evaluatie hiervan. De cliënt levert zelf een actieve bijdrage aan zijn herstel. Dit kan tot uiting komen in het uitvoeren van oefeningen en trainingen, maar het is ook mogelijk dat aanpassingen in het dagelijks leven nodig blijken (zoals het aanleren van een juiste werkhouding of het zich eigen maken van een actievere levensstijl).

Daarnaast betekent actieve therapie dat de doelstellingen of de therapie zelf, gedurende het revalidatieproces, steeds aangepast zal worden aan de hand van regelmatige evaluaties.

Solliciteren?

Spreekt onze visie je aan en lijkt het je een uitdaging ons team te versterken? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je CV en je motivatie dan naar Motion Fysiotherapie, t.a.v. Caroline Smeets, Wiegerbruinlaan 8a , 1422 CB Uithoorn. Per mail kan natuurlijk ook.

Waarnemen?

In vakanties of bij ziekte zoeken wij met grote regelmaat waarnemers. Laat het ons weten als je in ons bestand wilt worden opgenomen.

 

Motion Preventie

Voor waarnemingen tijdens ziekte of vakantie zoeken wij regelmatig invalkrachten. Heb je een CIOS en/of ALO-opleiding afgerond en lijkt het je een uitdaging om te werken binnen het concept dat op deze website beschreven staat? Stuur dan je bondige motivatiebrief voorzien van je CV naar Motion Preventie, t.a.v. David Siebeler, Wiegerbruinlaan 8a XII, 1422 CB Uithoorn. E-mailen kan natuurlijk ook.