Robert Baardse

Fysiotherapeut, manueeltherapeut, sportfysiotherapeut IAS, Dry needling, echografie, acupuncturist, aangesloten bij Schouder Netwerk VUMC
Email: Neem contact op

Door de cursus sportmassage ben ik geïnteresseerd geraakt in fysiotherapie. Na mijn opleiding heb ik me met name gespecialiseerd in sportfysiotherapie (IAS), manuele therapie (SOMT) en podologie. Vanaf 1988 heb ik als (sport)fysiotherapeut in praktijken in Amsterdam en Aalsmeer gewerkt. Sinds 2001 ben ik verbonden aan Motion Fysiotherapie.
Daarnaast werk ik als sportfysiotherapeut bij het Nederlands Handbal Verbond. Verder ben ik sinds 20 jaar als sportfysiotherapeut verbonden aan de eredivisie handbalclub Fiqas Aalsmeer. Met deze club heb ik o.a. diverse landskampioenschappen, bekertitels en Europacup-wedstrijden mogen meemaken.

Caroline

 Caroline Smeets

Fysiotherapeut, expertise op het gebied van neurologie en geriatrie, COPD, hartfalen, claudicatio intermitens (aangesloten bij Claudicationetwerk, Leefstijlcoach, kanker (onconet)), gespecialiseerd in valpreventie (Otago instructeur)
Email: Neem contact op

Ik ben in 1989 in Nijmegen afgestudeerd als fysiotherapeute en meteen na mijn opleiding gestart met werken in het Academisch ziekenhuis Nijmegen. Aanvankelijk op de kinderafdeling en interne geneeskunde, tot ik in 1992 de overstap heb gemaakt naar de afdelingen neurologie en intensieve care. Sinds die tijd behandel ik met veel plezier mensen met een aandoening van hersenen of zenuwstelsel en personen met ouderdom gerelateerde klachten. In 2001 ben ik verhuisd naar het westen van het land en kreeg ik een baan bij het VU medisch centrum.
Na 16 jaar werken in een ziekenhuis (en dus de acute fase) wilde ik in september 2005 wat anders en heb ik met veel plezier de overstap naar Motion Fysiotherapie gemaakt. Bij Motion behandel ik mensen met COPD, hartfalen, etalagebenen, ouderdom gerelateerde klachten en neurologische aandoeningen. Sinds 4 jaar heb ik steeds meer interesse in valpreventie. Ik ben gecertificeerd om valanalyses uit te voeren en ik ben Otago instructeur. Otago is een bewezen effectief oefenprogramma, om de kans op vallen te verkleinen, dit is met name effectief voor 80 plussers. Voor mensen die bezorgd of angstig zijn om te vallen kan ik u begeleiden met zicht op evenwicht.

 menno

Menno van der Grift

Fysiotherapeut, dry needling, master sportfysiotherapie, echografie en aangesloten bij Netwerk Traumarevalidatie VUmc
Email: Neem contact op

Mijn interesse in het vak fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn opleiding CIOS. Direct nadat ik afstudeerde bij het CIOS, ben ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht gaan studeren. Na mijn studie ben ik gaan werken in een particuliere praktijk waar ik toen al werkzaam was als medisch sport instructeur. In september 2010 ben ik terecht gekomen bij Motion fysiotherapie. De sfeer en het enthousiasme van de collega’s werkt erg motiverend. Naast fysiotherapie doe ik ook nog veel aan sport. Ik speelde handbal op landelijk niveau en ik fitness twee keer per week.

 ​Chris 3

 Chris Bosse

Algemeen fysiotherapeut, dry needling, aangesloten bij Netwerk Traumarevalidatie VUmc, handtherapeut
Email: Neem contact op

Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is gewekt tijdens mijn CIOS opleiding, waar ik in aanraking kwam met fitness en sportmassage. Na het behalen van mijn diploma, ben ik gaan werken in een praktijk in Amsterdam. In mei 2013 ben ik in contact gekomen met Motion. In 2014 heb ik de cursus Mulligan A-B gevolgd. Mulligan is een mobilisatietechniek op beweging. Tevens zijn Menno van der Grift en ikzelf in dit zelfde jaar aangesloten bij het Trauma Netwerk van het VU Medisch Centrum. Dit hebben wij gedaan om op deze manier mensen zo goed mogelijk te kunnen laten revalideren na gecompliceerde botbreuk(en).

In maart 2015 heb ik de cursus Dry Needling afgerond. Mijn plezier in het werk komt mede door de fantastische sfeer binnen de praktijk, als ook door het enthousiasme van mijn collega’s. Naast het werken hou ik van sporten in de buitenlucht, zoals voetballen, skiën, wielrennen, fitness en hardlopen.

Handtherapie;
Een groot aantal mensen heeft klachten van de hand(en). Zowel problemen met het bewegen of met het gevoel, dit kan leiden tot veel beperkingen in het dagelijks leven. Een klein probleem kan bepaalde handelingen moeilijk of onmogelijk maken, wat veel gevolgen kan hebben voor een persoon. De behandelingen van aandoeningen of problemen aan de hand vraagt specifieke kennis en vaardigheden van een handtherapeut. Ik heb inmiddels de opleiding  voor handtherapie afgerond.

Dennis Vijsma

Fysiotherapeut, expertise op het gebied van neurologie/neuro-revalidatie, heupfracturen/endoprothesen en stagebegeleiding
Email: Neem contact op

Ik ben in 1986 afgestudeerd aan de Academie voor fysiotherapie Leffelaar te Amsterdam.
Direct na mijn studie ben ik deels gaan werken op de revalidatieafdeling van een verpleeghuis en deels in een particuliere (sport)praktijk in Haarlem. In 1989 werd ik leidinggevende van de afdeling fysiotherapie in het verpleeghuis en heb de particuliere praktijk verlaten.
Tijdens mijn werk ging mijn interesse uit naar de neurologie/neuro-revalidatie en heb daar een studie en diverse cursussen in gevolgd. Verder heb ik in de revalidatie veel gewerkt met ouderen na heupfracturen waarbij vaak endoprothesen werden geplaatst.
Sinds 1987 ben ik stagiaires gaan begeleiden (fysiotherapie, mensendieck-/cesar therapie en geneeskunde) en heb daar diverse cursussen in gevolgd.
Nu ben ik met veel plezier werkzaam bij Motion en ben ik samen met collega Caroline m.n. werkzaam in de neurologie en neuro-revalidatie.

 4823_1452680499

 David Siebeler

Fysiotherapeut, ALO-sportbegeleider, dry needling, aangesloten bij ParkinsonNet
Email: Neem contact op

Tijdens mijn studie aan de ALO Amsterdam kreeg ik nog meer interesse in de bewegende mens. In 2011 besloot ik een stage te lopen bij Motion om te kijken of ik het vak fysiotherapie ook interessant vond. Na mijn stageperiode ben ik verbonden gebleven met Motion en in dienst getreden als sportbegeleider. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie en heb deze in 2015 succesvol af kunnen ronden. Direct na de opleiding heb ik de basisscholing voor Parkinsonnet gedaan en eind 2015 succesvol afgerond.

Bij Motion werk ik met veel plezier als fysiotherapeut, zowel in de behandelkamer als in de oefenzaal. Binnen mijn vak gaat mijn interesse uit naar neurologische aandoeningen, zoals hersenletsel, Parkinson en MS. Daarnaast gaat mijn interesse ook uit naar sport en de daarbij komende sportblessures. Samen met Robert en Menno zit ik in het paramedische verzorgingsteam van Motion voor handbalvereniging Fiqas Aalsmeer, welke op het hoogste niveau in Nederland actief is.

Behalve mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook judoleraar. Naast het in beweging brengen van andere mensen doe ik zelf aan judo, surfen en fitness.

 img_1649

 Claudia Winter

Fysiotherapeut, master manuele therapeut, dry needling therapeut, expertise op gebied van hoofdpijn en duizeligheid.
Email: Neem contact op

Naast mijn opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding “spierketens van Busquet” gevolgd, een opleiding die spierketens, manuele therapie en praktische osteopathie combineert. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de SOMT als master manuele therapeut.

Daarna heb ik de basiscursus Dry Needling en de vervolgcursus hoofd- en halsregio afgerond. Sinds 2013 assisteer ik met veel plezier tijdens de praktijklessen van de basiscursus Dry Needling. Mijn interesse ligt echter meer op het gebied van hoofdpijn en duizeligheid. In 2013 en 2014 heb ik de levels I en II van de Watson Headache Institute behaald en daarna meerdere cursussen gevolgd om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van hoofdpijn en duizeligheid bij te houden.

 Romeo

Romeo van Schaik

Fysiotherapeut, dry needling, COPD, participeert in Cardiologie netwerk Spaarne Ziekenhuis
Email: Neem contact op

Tijdens mijn studie fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam) ben ik bij Motion komen werken als sportbegeleider bij Motion Preventie. Sinds juli 2016 werk ik bij Motion als fysiotherapeut. Het enthousiasme en de sfeer van de collega’s werkt erg motiverend. Binnen Motion Fysiotherapie ben ik met name actief met specifieke doelgroepen (hart & COPD). Ik participeer in het Cardiologie netwerk van het Spaarne Ziekenhuis en ben geschoold COPD fysiotherapeut.

 kelly

Kelly Dekker

Fysiotherapeut, valpreventie, duizeligheid
Email: Neem contact op

In 2013 ronde ik mijn fysiotherapie opleiding af aan de Hogeschool van Amsterdam. Direct na mijn stage kon ik meteen beginnen als fysiotherapeut bij mensen met een lichamelijke en verstandelijke handicap. Sinds 2015 ben ik ook werkzaam bij Motion, waar ik met veel plezier mijn beroep uitoefen.
De afwisseling van de verschillende doelgroepen waarmee ik werk, is erg leuk. Naast het werk voetbal ik in een dames team en doe ik ook nog aan fitness.

 

 Patrick van Tol

Fysiotherapeut
Email: Neem contact op

Ik ben in mei 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn interesse in de fysiotherapie is ontstaan door eigen blessures en klachten die ik heb opgelopen in mijn sportleven. Ik ben 2,5 dag werkzaam bij Motion Fysiotherapie en Preventie. Verder werk ik nog 2,5 dag bij fysiotherapie Randwijck in Amstelveen. Ik heb mij voornamelijk verdiept in  neurorevalidatie, nek, rug en sportblessures. Verder speel ik in mijn vrije tijd voetbal bij Argon in Mijdrecht en doe ik aan fitness.

 

Menno Procházka

Fysiotherapeut
Email: Neem contact op

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien ben ik bij Motion werkzaam. Tijdens mijn studie en werkzame leven heb ik mij voornamelijk verdiept in neurorevalidatie, rugklachten en sport gerelateerde blessures. Tijdens het begeleiden van een revalidatieproces richt ik mij op het vergroten van zelfredzaamheid en het behalen van langetermijnresultaten. In mijn vrije tijd doe ik graag aan krachttraining.

 

Falko van Doorn

Fysiotherapeut
Email: Neem contact op

 Jelte

 Jelte Gunter

CIOS-sportbegeleider, Fysiotherapeut, neurorevalidatie
Email: Neem contact op

  
Na het behalen van mijn CIOS opleiding in 2008, ben ik werkzaam geweest als instructeur en toezichthouder binnen diverse zwembaden. Na een paar jaar had ik zin in een nieuwe uitdaging en ben in 2012 gestart met mijn opleiding fysiotherapie.
Dat ik voor fysiotherapie heb gekozen is gekomen door eigen blessures, waarvoor ik ben behandeld. Ik vond het altijd knap dat de fysiotherapeut precies wist waar de klacht precies vandaan kwam en vaak door oefeningen en training het weer snel lieten herstellen.

In mijn vrijetijd doe ik aan fitness en ben ik hoofdcoach van een basketbalteam.

Na mijn stage bij Motion te hebben afgerond ben ik aan het werk gegaan bij Motion Preventie, als sportbegeleider en sportmasseur. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en ben gelijk gestart als fysiotherapeut.

 

Sharon Versteeg

Oefentherapeut Mensendieck
Email: Neem contact op

Tijdens de opleiding CIOS sport, gezondheid & vrijetijdsmanagement heb ik meerdere stages gelopen, onder andere in een fitnesscentrum en een zwembad. Mijn afstudeerstage was bij de sportrevalidatie van Reade. Hierna ben ik gaan doorstuderen aan de opleiding oefentherapie Mensendieck, door op het gebied van houding en beweging hulp te kunnen bieden in het dagelijks leven. Ik heb tijdens mijn stages ervaring opgedaan met onder andere het behandelen van houdingsproblematiek, rug-, nek en knieklachten, neurologische aandoening en balansproblematiek. Daarnaast heb ik tijdens mijn minor en studie veel te maken gehad met psychosomatische klachten.  

Na mijn studie ben ik gelijk aan de slag gegaan bij een sportrevalidatie in Hilversum, waar ik naast individuele behandelingen ook zwanger fit en ruiter fit groepslessen geef. Sinds 1 juni 2018 ben ik gestart bij Motion Fysiotherapie.

In mijn vrijetijd handbal ik bij KDO dames 2, bootcamp ik regelmatig en rol ik een paar keer per jaar in de modder tijdens een run. 

 Jorien

Jorien Wezel

CIOS-sportbegeleidster
Email: Neem contact op

Na mijn opleiding op het CIOS heb ik verschillende banen gehad waar sport en bewegen de rode draad zijn geweest.

Ik vind het leuk om mensen te laten ervaren hoe leuk sporten is en hoe fijn het is om te ervaren dat je meer kan dan dat je denkt. Samen je doel vast stellen en aan de hand daar van gaan we dan starten . Dit in kleine groepen en met persoonlijke aandacht.

 

 Govert van der Klei

Sportbegeleider 
Email: Neem contact op

Mijn hele leven heb ik al interesse gehad voor het menselijk lichaam en vooral de voordelen van sport en bewegen op je lichaam spreken mij erg aan. Tijdens mijn studie Sport en Gezondheid en door veel eigen ervaring ben ik deze interesses gaan ontwikkelen en ben ik veel te weten gekomen op dit vlak. Tijdens de extra opleidingen als fitnesstrainer A en NASM certified personal trainer heb ik deze kennis nog extra uitgebreid.  Door het geven van verschillende trainingen aan verschillende doelgroepen zowel binnen als buiten ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om mensen te begeleiden en te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelstellingen!

 ewoud

 Ewoud van Dulken

CIOS-sportbegeleider
Email: Neem contact op

Zwemmen, reddingszwemmen, turnen, voetbal, duiken, boksen, fitness en uiteindelijk beland in het judo. Ik begon al jong met sporten en ik ben er nooit mee gestopt. Door altijd bezig geweest te zijn met lesgeven en het helpen bij de judolessen van jeugd ben ik erg geïnspireerd geraakt in het begeleiden van mensen in de sport. Ik vind het erg leuk om mensen te kunnen helpen bij revalideren en bij het sterker maken van het zelfvertrouwen. Mijn hart ligt daarom ook bij het helpen van mensen om mij heen. Dat was dan ook de reden dat ik ging studeren aan het CIOS te Haarlem waarvoor ik in 2008 ben afgestudeerd. Na een paar jaar mee gedraaid te hebben als wedstrijdjudoka heb ik dat links laten liggen en geef ik nu judolessen voor kinderen en volwassen. Ik ben erg gedreven in de dingen die ik doe waarbij ik altijd uit ga van plezier en kwaliteit. Dat is waarom ik hier ook werk. Altijd een goede sfeer en daarbij goede begeleiding.

 Ancilla

 Ancilla van den Bergh

Administratie
Email: Neem contact op

Van een studie aan de  ALO te Arnhem en Culturele Antropologie te Amsterdam, via tweedehands autoverkoper, moeder en secretarieel medewerkster naar office manager bij Motion. Ik heb van alles gedaan en uitgeprobeerd, maar heb het gevoel nu op mijn plek terecht gekomen te zijn. De gemoedelijke, vriendelijke en open sfeer bij Motion sprak mij meteen aan. Ik probeer de administratie en BackOffice activiteiten bij Motion zo goed mogelijk te ondersteunen en in goede banen te leiden. Samen met Wendy en Bianca ben ik uw eerste aanspreekpunt bij Motion. Welkom!

 Wendy

 Wendy de Kort

Administratie
Email: Neem contact op

In januari 2011 ben ik bij Motion binnen gekomen als vakantie vervanging voor het secretariaat. Dit zou eigenlijk voor 3 weken zijn, maar dit werd uiteindelijk 3 jaar. Na er een paar maanden er tussenuit geweest te zijn, ben ik sinds oktober 2014 weer terug op het secretariaat. Samen met Ancilla en Bianca ben ik het eerste aanspreekpunt voor Motion. Ik ben zowel werkzaam op de front als op de backoffice. De gezellige, open sfeer binnen Motion en de grote variatie aan werkzaamheden maken het dat ik mijn werk nog steeds heel leuk vind.

Bianca

Bianca van Diemen

Administratie
Email: Neem contact op

Ik ben werkzaam geweest in diverse administratieve functies bij verschillende bedrijven. In juni 2016 heb ik de opleiding medisch secretaresse afgerond. Sinds december 2016 ben ik werkzaam als frontofficemedewerkster bij Motion. Samen met Ancilla en Wendy ben ik uw eerste aanspreekpunt. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, loop gerust ons kantoor binnen of neem telefonisch contact op en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

In mijn vrije tijd maak ik graag fietstochten, hou ik van zwemmen en wandelen en speel ik accordeon in een ensemble.

Finy

Finy Sheils

Yoga docente
Email: Neem contact op

Ik ben Finy Sheils- van der Post. Sinds 1994 ben ik een gediplomeerd all-round sport-instructrice en geef les aan alle leeftijdsgroepen. Sinds 2007, na diverse opleidingen in de yoga sector gevolgd te hebben, ben ik begonnen met Yogapret. 
Vanaf 2012 heb ik het Yoga gedeelte bij Motion opgezet. Ik geef de Hatha Yoga 55+ lessen, de Zwangerschaps yogacursussen en voor de nazorg de Mama en Baby Fit lessen.

Tijdens de lessen beoefenen we verschillende yoga-houdingen, letten we op een bewuste ademhaling en eindigen we met een meditatie. Ik geloof dat Yoga voor een mens een perfecte weg is om zich bewust te worden van zichzelf en hun omgeving. Het kan een handvat worden om -in deze drukke maatschappij- zich staande te houden en prettig te voelen. Ik vind het mooi om te zien dat mensen tijdens en na de Yogales bewust hun lichaam voelen, trainen en ervaren.  Om zich daarna lekkerder te voelen: geestelijk  (rust in het lichaam en koppie) en/of lichamelijk (losser lichaam en betere lichaamshouding).