Motion Preventie  is een sportschool die veel begeleiding biedt aan de klanten die komen sporten. Wij zijn al jaren onderscheidend door onze kennis en begeleiding.
Motion preventie heeft voor eenieder wat te bieden. Er zijn  veel patiënten van Motion Fysiotherapie die na het behandeltraject verder willen werken  om hun klachten de baas te blijven.
Ook mensen die niet bij motion Fysiotherapie zijn geweest kunnen terecht bij Preventie.
Onder deskundige begeleiding kunt u uw lichamelijke conditie verbeteren of behouden, kortom GEZOND EN VERANTWOORD SPORTEN ONDER DESKUNDIGE BEGELEIDING IN KLEINE GROEPJES .

Sinds september 2011 is Motion Preventie gecertificeerd Fit!vak sportcentrum.

Fit!vak Preventiecentra zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen veilig en effectief te begeleiden. Een specifieke doelgroep die bij deze centra terecht kan is de doelgroep met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het beweegprogramma dat aan deze doelgroep wordt aangeboden is, onder de naam Meet Me @ The Gym, een initiatief van de Hersenstichting, de Edwin van der Sar Foundation en Fit!vak. Aandacht voor dit initiatief was er op 19 juni jl. in het Programma LifestyleXperience van RTL4. 

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren, de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken en de juiste protocollen volgen. En dat is allemaal mogelijk bij Motion Preventie!

Sinds oktober 2014 zijn we ook bevoegd om mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te begeleiden. (Meet Me@the Gym)