Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Motion Fysiotherapie en preventie:

Is een ondernemende praktijk, gevestigd op 2 locaties in Uithoorn. Onze locatie aan de Wiegerbruinlaan heeft een kleinschalige sportschool en een oefenzaal voor de fysiotherapeuten met o.a. een C-Mill loopband. Onze locatie aan de ondernemingsweg is ingericht als spier-pees centrum met de mogelijkheid tot o.a. shockwave, echografie en Epte. Met ons team van gedreven professionals hebben wij veel specialisaties in huis en proberen wij de mensen klachtenvrij te krijgen of om optimaal om te leren gaan met hun klachten.

Vacature geregistreerde Master manueel therapie

Motion Fysiotherapie en preventie is op zoek naar een gedreven manueel therapeut. Door de toenemende vraag naar manueel therapie in onze praktijk, is er een structurele uitbreiding nodig van de manueel therapie binnen ons team.

 Ons Aanbod

Wij zijn per direct op zoek naar een collega manueel therapie voor ongeveer 20 uur per week, uitbreiding van de uren ligt binnen de verwachting.

 

Actieve fysiotherapie

Bij Motion Fysiotherapie geven wij de voorkeur aan actieve therapie. Zo is de cliënt in belangrijke mate mede verantwoordelijk voor het formuleren van de therapiedoelstellingen en voor de realisatie en de evaluatie hiervan. De cliënt levert zelf een actieve bijdrage aan zijn herstel. Dit kan tot uiting komen in het uitvoeren van oefeningen en trainingen, maar het is ook mogelijk dat aanpassingen in het dagelijks leven nodig blijken (zoals het aanleren van een juiste werkhouding of het zich eigen maken van een actievere levensstijl).

Daarnaast betekent actieve therapie dat de doelstellingen of de therapie zelf, gedurende het revalidatieproces, steeds aangepast zal worden aan de hand van regelmatige evaluaties.

Solliciteren?

Spreekt onze visie je aan en lijkt het je een uitdaging ons team te versterken? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je CV en je motivatie dan naar Motion Fysiotherapie, t.a.v. Caroline Smeets, Wiegerbruinlaan 8a , 1422 CB Uithoorn. Per mail kan natuurlijk ook.

Waarnemen?

In vakanties of bij ziekte zoeken wij met grote regelmaat waarnemers. Laat het ons weten als je in ons bestand wilt worden opgenomen.