Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Wat is oefentherapie?

 

Een oefentherapeut is een specialist op het gebied van het verbeteren van de houding en beweging van de patiënt. Het aanleren van een betere houding en beweging gaat heel stapsgewijs. Van een goede houding en manier van bewegen heb je de rest van je leven plezier. In dit filmpje zie je hoe de oefentherapeut jou daarbij kan helpen.

Sharon Versteeg

Sharon Versteeg

Oefentherapeut Mensendieck
Specialisaties:Oefentherapeut Mensendieck

 

Tijdens de opleiding CIOS sport, gezondheid & vrijetijdsmanagement heb ik meerdere stages gelopen, onder andere in een fitnesscentrum en een zwembad. Mijn afstudeerstage was bij de sportrevalidatie van Reade. Hierna ben ik gaan doorstuderen aan de opleiding oefentherapie Mensendieck, door op het gebied van houding en beweging hulp te kunnen bieden in het dagelijks leven.

Ik heb tijdens mijn stages ervaring opgedaan met onder andere het behandelen van houdingsproblematiek, rug-, nek en knieklachten, neurologische aandoening en balansproblematiek. Daarnaast heb ik tijdens mijn minor en studie veel te maken gehad met psychosomatische klachten.

Na mijn studie ben ik gelijk aan de slag gegaan bij een sportrevalidatie in Hilversum, waar ik naast individuele behandelingen ook zwanger fit en ruiter fit groepslessen geef. Sinds 1 juni 2018 ben ik gestart bij Motion Fysiotherapie.

 

In mijn vrijetijd handbal ik bij KDO dames 2, bootcamp ik regelmatig en rol ik een paar keer per jaar in de modder tijdens een run.

 

Afspraak Maken