Motion Fysiotherapie opende op 1 juni 2001 haar deuren geopend aan de Ondernemingsweg te Uithoorn. Sinds 1 juli 2005 is onze praktijk uitgebreid met de afdeling Motion Preventie.
Vanwege ruimte gebrek zijn wij op 26 augustus 2008 verhuisd naar een grotere locatie aan de Wiegerbruinlaan 8a. In onze nieuwe, volledig gelijkvloerse praktijkruimte kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Momenteel bestaat het Motion-team uit meerdere fysiotherapeuten -ieder met zijn of haar eigen specialisaties-, drie sportbegeleiders en drie administratieve krachten.

wachtruimte

 

Welkom bij Motion Fysiotherapie.
Bij Motion fysiotherapie gaan we uit van de bewegende mens. Dit houdt in dat Motion voor actieve fysiotherapie staat, waarbij het uitnodigen tot gezond bewegen en het stimuleren hiervan belangrijke onderdelen van de behandeling vormen. Om dit te bereiken beschikken we over een team van medewerkers. Elke medewerker kan, gebruik makend van zijn of haar specifieke kennis op het gebied van beweging en therapie, ingeschakeld worden in het behandelingsproces. Tijdens de eerste afspraak vindt er een anamnese en een fysiotherapeutisch onderzoek plaats, waarna de behandeldoelen worden vastgesteld. Deze doelen worden gedurende het revalidatieproces regelmatig geƫvalueerd en zo nodig bijgesteld.
Dit alles proberen wij te realiseren in een praktijk die mensen op hun gemak stelt qua inrichting en sfeer. In onze wachtruimte kunt u de tijd veraangenamen met een kopje koffie of thee.

Motion fysiotherapie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur