Fysiotherapie in de regio Uithoorn

Op Hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. De check geeft een indicatie van de aandoening (en) waar u mogelijk mee te maken heeft. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op Hierhebikpijn.nl. De resultaten van de check kunt u direct laten doorsturen voor een intake bij Motion.

 

Interactieve fysiotherapie check

Op Hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen.

  • Geef aan waar u pijn of beperkingen heeft
  • Beantwoord een aantal vragen
  • De check duurt tien minuten

 

Indicatie van de lichamelijke klachten

De check geeft een indicatie van de aandoening (en) waar u mogelijk mee te maken heeft. Iedere aandoening is uitgebreid beschreven op basis van recente wetenschappelijke literatuur. De fysiotherapie check wordt regelmatig aangevuld met aandoeningen en nieuwe inzichten binnen de fysiotherapie.

 

Raadpleeg altijd een fysiotherapeut

Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op Hierhebikpijn.nl.

  • Voorlopige indicatie omtrent uw klachten
  • Heldere uitleg per aandoening
  • Raadpleeg altijd ook een fysiotherapeut

 

Doe de check hieronder (ongeveer 10 minuten)
Of maak direct een afspraak bij Motion