Fysiotherapie in de regio Uithoorn
Actieve fysiotherapie

Bij Motion Fysiotherapie geven wij de voorkeur aan actieve therapie. Zo is de cliënt in belangrijke mate mede verantwoordelijk voor het formuleren van de therapiedoelstellingen en voor de realisatie en de evaluatie hiervan. De cliënt levert zelf een actieve bijdrage aan zijn herstel. Dit kan tot uiting komen in het uitvoeren van oefeningen en trainingen, maar het is ook mogelijk dat aanpassingen in het dagelijks leven nodig blijken (zoals het aanleren van een juiste werkhouding of het zich eigen maken van een actievere levensstijl).

Daarnaast betekent actieve therapie dat de doelstellingen of de therapie zelf, gedurende het revalidatieproces, steeds aangepast zal worden aan de hand van regelmatige evaluaties.

Solliciteren?

Spreekt onze visie je aan en lijkt het je een uitdaging ons team te versterken? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je CV en je motivatie dan naar Motion Fysiotherapie, t.a.v. Caroline Smeets, Wiegerbruinlaan 8a , 1422 CB Uithoorn. Per mail kan natuurlijk ook.

Waarnemen?

In vakanties of bij ziekte zoeken wij met grote regelmaat waarnemers. Laat het ons weten als je in ons bestand wilt worden opgenomen.